Loading... Loading...

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Tegenwoordig gebruiken we Google voor bijna al onze vragen. Van de dichtstbijzijnde bakker tot een nieuwe rijschool voor de kinderen, of een makelaar in uw stad. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om goed vindbaar te zijn. Wij zorgen ervoor dat u vindbaar bent wanneer uw mogelijke nieuwe klant naar u op zoek is. Eerst analyseren we wat uw klant precies zoekt binnen Google om hier dan op de meest efficiënte en effectieve manier op in spelen. Wij zorgen dat u beter gevonden wordt met uw product, dienst of bedrijf.

Neem contact op

SEA Google Adwords Zoekmachine Adverteren

Naast de organische “normale” resultaten binnen Google zorgen we voor meer prominente aanwezigheid door Google Adwords campagnes te gebruiken. Deze campagnes zorgen ervoor dat we direct meetbaar resultaat kunnen realiseren in bezoekers naar de website.

Neem contact op

Google Shopping (PLA)

Google Shopping, ook wel Product Listing Ads (PLA) genoemd. Dit is de ideale manier om producten te laten zien met een afbeelding waarbij een zoeker direct naar de productpagina geleid wordt. Het voordeel is Google Shopping is dat we hier een afbeelding kunnen laten zien, dit is niet mogelijk in andere search opties. Producten verkopen via uw webshop? Product Listing Ads kunnen een effectieve manier zijn.

Neem contact op

Google Display Netwerk

Google Display Netwerk is een vorm van Google Adwords waarbij we ons niet focussen op search maar op het laten zien van banners. We kunnen targeting instellen op doelgroep, locatie, of zelfs specifieke websites. Denk aan banners naast Youtube filmpjes en op blog pagina’s of nieuws sites. Ideaal voor uw naamsbekendheid te vergroten of diensten & producten te introduceren.

Neem contact op

Retargeting Ads

Conversies worden niet altijd met het eerste bezoek aan je website gerealiseerd. Een bezoeker heeft een vol winkelmandje maar rekent niet af? Wij kunnen deze bezoeker opnieuw een reminder geven door een retargeting advertentie. Dit is een van de vele mogelijkheden van retargeting advertenties.

Neem contact op

Google Analytics Data Analyse

Binnen Google Analytics kunnen we data verzamelen en meten wat er precies voor traffic via welke kanalen gerealiseerd wordt. Hier hebben we de mogelijkheid onder anderen gedragsanalyses uit te voeren en te zien op wat voor device de website het meest bezocht wordt. Google Analytics is het grote verzamelpunt van alle data.

Neem contact op

Google Mijn Bedrijf (Google Business)

Google mijn bedrijf is het resultaat wat aan de rechter kant getoond wordt in Google wanneer je naar jou bedrijf zoekt. Wij ontzorgen de klant hierin en helpen dit correct op te zetten. Ook de manieren van nieuwe informatie plaatsen of gegevens updaten kunnen wij als uitvoerende partij verzorgen.

Neem contact op